Dagtocht met je hond

Individuele dagtocht met je hond

In de bossen van Drenthe
Ontspannen genieten van de natuur en je hond.
Een dag vol aandacht voor jou en je hond, waarbij je op een andere manier naar je hond en je relatie met hem gaat kijken.
Stel al de vragen die je altijd al wilde stellen aan een gedragstherapeut. Je gaat naar huis met meer inzicht.

Lees hieronder de recensies

Missie

Ik wil je heel graag laten zien wat je hond nodig heeft, wat hij je vertelt om zijn leven (nog) beter te maken. En dat niet alleen, ook hoe je een diepere band met je hond kan krijgen. Simpel door hem beter te begrijpen. Die diepere band heb ik ook met mijn hond Scott en die gun ik jullie ook.
Met zowel mijn achtergrond in honden- en mensenpsychologie kan ik putten uit kennis, ervaring en intuïtie.

Lees meer over mijn visie.

Elke wandeling is uniek en op jouw situatie toegespitst

Daarnaast wil ik echt maatwerk leveren. Het is jouw dag en die van je hond. Ik werk vraag en situatie gestuurd, dus elke wandeling is uniek en op jouw situatie toegespitst.

Kernwoorden voor deze tocht:

Ontspanning – Inspanning – Rust – Liefde – Respect – (Eigen)wijsheid – Grenzen – Bewust worden – Acceptatie – Loslaten – (Ver)binding – Gezelligheid

De bedoeling is het contact met je hond te verstevigen, te herstellen en vooral om van elkaar te genieten.

Lees hieronder de recensies

Wandelen in het bos

We wandelen rustig en ontspannen door het bos. Ervaar de rust die het bos je geeft.  De route zal ongeveer 20 km zijn. Uiteraard zijn andere afstanden ook bespreekbaar. Onderweg komen we geregeld een stuk losloopgebied tegen. In de andere delen respecteren wij het aanlijngebod.

Maximaal 2 honden, dus nodig gerust een vriend of vriendin met hond uit om mee te lopen *.
Wil je liever een andere afstand lopen? Vraag gerust. Alles is mogelijk.

* vraag naar de voorwaarden

TIJDELIJK LEUKE KORTING BIJ RESERVERING!

125 euro

Reserveringen na 1 mei 2019 – 155 euro

2e persoon mét hond 50 euro

Lees over mijn ervaringen in mijn blog.

Word je nu al enthousiast? Neem dan zeker contact op.

Recensies

Vorige week hebben ik en mijn hond (Mechelaar Ayla) samen een wandeling met Mirjam gemaakt. Het was prachtig weer en een hele mooie omgeving.
Mijn hond is onzeker naar andere honden& mensen en ik wilde weten hoe ik haar daar bij kan helpen. Mirjam heeft mij laten inzien wanneer en hoe ik haar kan helpen en hoe ik mijn hond zelf keuzes kan laten maken.
Mirjam weet waar ze over praat en geeft heel goed advies. Ze kan goed uitleggen hoe een hond dingen ervaart en waarom ze zo reageren. Ik begrijp mijn hond beter en we gaan zeker oefenen met alle tips die we hebben gekregen.
Deze wandeling is zeker een aanrader voor iedereen die zijn of haar hond beter wil leren begrijpen.  Janneke van Hintum

Vandaag meegedaan aan een trektocht! Wat een geweldige ervaring was dit, zowel voor hond als baas. De wandeling is ongeveer 20 km. Je komt door een prachtig stuk bos waar de honden voor een groot deel los mogen lopen, ook zijn er gedeelten waar de hond aan de lijn moet. Het is een prachtige wandeling waar je ook lekker tot rust kan komen. Mirjam leert je echt kijken naar het gedrag van de hond zodat je je hond beter kan begrijpen. Ze geeft goede en simpele adviezen die je ook echt kan meenemen in het dagelijks leven.

Mirjam maakt er echt een ontzettende leuke dag van, ze zorgt ook voor een lekkere lunch. Ik kan oprecht zeggen dat mijn hond echt de dag van z’n leven heeft gehad. Hij heeft echt genoten van de heerlijke wandeling.

Als je echt een leuke dag samen met je hond wilt hebben en ook nog veel wilt leren van een ervaren honden gedragstherapeut dan is dit echt een goede aanrader. Mirjam zorgt ervoor dat je je hond echt goed leert kennen en dat maakt de band tussen hond en baas alleen maar sterker Japke van Essen

Fijne dagtocht gehad met Mirjam, mijn zus en onze honden. Mooie inzichten gekregen en zekerheid met betrekking tot gedrag versus opvoeding van onze honden.Daarnaast lekker een hele dag met onze honden bezig, in de buitenlucht, in een mooie omgeving. Precies wat ik nodig had. Dank je wel Mirjam! Michal Fekkes

Trektocht met hond